Wolfensteinit pelattu läpi!

Pari kuukautta siinä meni! Sain pelattua alkuperäisen Wolfenstein 3D:n ja sen Spear of Destiny -lisäosat läpi. Wolfensteinin olin useampi vuosi sitten ostanut muistaakseni jostain kirpputorilta halvalla. Vielä halvemmalla sain SoD-jatko-osan Steamista - taisi olla jotain 89 senttiä! Muistan kun ala-asteen opettajani sanoi joskus, että haluaisi jatkoa Wolfenstein 3D:lle. En tiedä tiesikö hän, mutta jo silloin oli tosiaan jatko-osia. (Myöhemmin on tullut uusia nykyaikaisia jatko-osia, jotka eivät tällä hetkellä minua paljon kiinnosta.) Toivottavasti hän on löytänyt ne. Ja netistähän saa nykyään jonkin verran fanien tekemiä jatko-osia ja niitä voi jopa tehdä itse editorilla! Tässä on hyvä nettisivu, jota suosittelen pelistä kiinnostuneille: https://www.wolfenstein3d.co.uk/adds_STU2.htm

Netistä löytyy myös peliin päivityksiä, itse latasin sellaisen, joka tekee ohjauksen "nykyaikaiseksi" näppäimistöllä ja hiirellä pelattavaksi, lisää tähtäinraksin ruudun keskelle ja kartan, josta on iloa, kun on eksyksissä.

Aion pelata lähiaikoina vielä muitakin pelin lisäkenttiä, mutta seuraavaksi taidan ottaa projektikseni pelata sellaista peliä kuin Doom! Toivottavasti ei ole liian pelottava.