Teenage Mutant Ninja Turtles 4: Turtles In Time (SNES)

Pelasin tätä peliä äsken ensimmäistä kertaa ja sain koko pelin läpäistyä! Peli näytti lopussa, että aikaa olisi mennyt 31 minuuttia, mutta mielestäni peli kesti kauemmin. Itse asiassa pelasin pelin helpoimmalla vaikeusasteella ja koodin kanssa, jolla sai 10 elämää normaalien kolmen, viiden tai seitsemän sijaan. Eli jos peli tuotti jo näillä asetuksilla vaikeuksia, on vaikea kuvitella miten pelin pääsee vaikeimmalla vaikeusasteella läpi. Tuntuu ihan mahdottomalta! Ehkä myöhemmin, kun nyt on tullut harjoitusta, kokeilen vaikeammalla asteella.

Turtles In Time on jatko-osa NES:in Turtles II:lle sekä III:lle (jota en ole ikinä pelannut) ja pelit ovat suunnilleen yhtä hyviä. Turtles II:ssa oli pientä bugia (Turtlesit välillä hyppivät yhtäkkiä laidasta toiseen), luultavasti koska se on niin vanha pelikasetti, mutta tämä peli toimi aivan mainiosti. Olen tyytyväinen ostokseen.

Pelissä on merkillepantavaa se, että se ei tavallaan ota hyötyä koko peliohjaimesta. SNES:ssä on kuitenkin kuusi nappulaa ja tässä niistä käytetään vain kahta, A:ta ja B:tä. Oikeastaan tykkään tällaisesta yksinkertaisuudesta!

Tämä on hyvä peli!

Tässä vielä linkki, joka voi kiinnostaa sinua, jos pelikin kiinnostaa.

https://www.ign.com/faqs/2007/teenage-mutant-ninja-turtles-iv-turtles-in-time-walkthrough-811666