10.04.2020

Tänään tulee radiosta (Radio Novalta) Retroperjantai ja tänään vedetään yli! Ja ali! Lähetys alkaa jo kohta kello kuudelta ja Oku sanoi viime lähetyksessä, että pitkänäperjantaina on myös pitkä Retroperjantai! En tiedä kuinka pitkä, mutta aikeenani on kuunnella koko lähetys (karamellien voimin).

Pelasin eilen Doomin kolmannen episodin loppuun. Peli ei kuitenkaan vielä ole ohi, koska Ultimate Doomiin kuuluu ylimääräinen neljäs episodi. Kun olen sen pelannut läpi jatkan muilla vanhoilla Doom-peleillä. Kiinnostaisi pelata lähiaikoina pc-puolella ainakin Doom 2:sta, Quakeja, Half-Lifea, Duke Nukem 3D:ta ja Raptoria. PS4:llä aion keskittyä Alienationiin, Nex Machinaan ja Sine Moraan. Saa sitten nähdä mitä oikeasti alan pelata! Nykyään netistä voi ladata paljon hyviä ilmaisia pelejä. Epic Store tarjoaa niitä paljon (vähän kerralla), joten sieltä vain latailemaan!

Kirjojen puolella jonossa on tällä hetkellä Forrest Gump -kirjat ja Doomin tekijöistä kertova kirja.

Pikkuveli kertoi tilanneensa minulle Toy Story 4:n 3D-version ja Paluu tulevaisuuteen -trilogian Blu-raynä. Ei ole vielä posteljooni piipahtanut, vaikka tilauksesta on jo aikaa. Tykkäsin aiemmista Toy Story -leffoista, mutta uusinta en ole vielä nähnyt. Paluu tulevaisuuteen -leffat olen sen sijaan katsonut monta monta kertaa ja ne ovat suosikkejani.

Uutta musiikkia teen varmaankin taas pian. Jonkinlaisia pieniä ideoita on jo mielessä. Eilen yöllä ilmestyi muuten Nightwishiltä uusi albumi. Olen kuunnellut sitä jonkin verran, mutta tyylilaji on minulle liian raskas.

Nyt siirryn lukemaan Lauri Markkasesta kertovaa kirjaa. Hyvää kevättä kaikille lukijoille! :)